Body Stress Release heeft mijn leven zo veranderd dat ik besloot om mij eraan toe te wijden. De ervaring die ik heb gehad, gun ik iedereen!


Ik wist al heel vroeg dat ik blij word van mensen helpen. Als maatschappelijk werker heb ik dit jaren gedaan. 

Door diverse ongelukken kreeg ik echter zoveel lichamelijke klachten dat mijn functioneren in het gedrang kwam. Ischias, spit, chronische pijn en vermoeidheid maakten het moeilijk voor mij om te blijven functioneren. 

Omdat niets ander leek te helpen, ben ik op aanraden van een vriendin Body Stress Release gaan proberen. Na al het andere dat ik al had geprobeerd, verwachtte ik er niet veel van. Maar het bleek een ommekeer in mijn leven te zijn. Na een lang proces van loslaten en herbalanceren voelde ik me weer mezelf en begon de pijn en vermoeidheid af te nemen. Ik doe nu weer alles wat ik wil doen en heb rust in mijn lijf. 

Body Stress Release heeft mijn leven zo veranderd dat ik besloot om mij eraan toe te wijden. De ervaring die ik heb gehad, gun ik iedereen!

Ik volgde de Body Stress Release Academy in Zuid-Afrika, waar de techniek is ontwikkeld. In 2021 opende ik mijn eigen praktijk voor Body Stress Release in Zoetermeer. Heb je vragen over Body Stress Release of mijn praktijk, neem dan gerust contact met mij op!

Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen BSRAN, VBAG en RBCZ. Naast mijn diploma voor Body Stress Release beschik ik over een HBO-diploma Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Medische Basiskennis.