Volwassenen:
€ 60,- per consult

Kinderen:
€ 50,- per consult

Betaling via PIN

U maakt de eerste keer drie afspraken: 

• Een afspraak op dag 1

• Een afspraak op dag 4 (drie dagen na de eerste afspraak)

• Een afspraak op dag 11 (zeven dagen na de tweede afspraak)

In ernstige gevallen kan het nodig zijn om de derde afspraak te vervroegen naar dag 7. Dit is afhankelijk van hoe uw lichaam op de release reageert. 


Krijg ik Body Stress Release vergoed van mijn zorgverzekering?
Dit hangt van uw verzekering af. Een aantal verzekeraars hebben in hun aanvullende pakketten een (gedeeltelijke) vergoeding voor Body Stress Release. U bent zelf verantwoordelijk voor het uitzoeken van de vergoeding bij uw verzekeraar. Ik raad u aan dit schriftelijk bij uw zorgverzekeraar na te vragen; dit voorkomt verrassingen achteraf.

Body Stress Release Barbara Breedveld is aangesloten bij de BSRAN, de VBAG en RBCZ. U kunt met de volgende link een indicatie krijgen of u met uw zorgpolis in aanmerking komt voor vergoeding van Body Stress Release:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/body-stress-release#vergoedingen

Als lid van de VBAG mag ik eveneens declareren onder natuurgeneeskunde. Hier vindt u een overzicht van de vergoedingen voor natuurgeneeskunde in aanvullende pakketten van zorgverzekeraars, zoals verzameld door zorgwijzer.nl:
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde
Ik ben geen arts. Vergoedingen die alleen gelden voor een behandeling door een arts zijn niet van toepassing in mijn praktijk. Hou er rekening mee dat sommige verzekeraars (zoals CZ) wel natuurgeneeskunde vergoeden maar naast de prestatiecode en beroepsverening nog andere, aanvullende eisen stellen ommvoor vergoeding in aanmerking te komen. Als u zeker wil weten of u in aanmerking komt voor vergoeding kunt u dit het beste eerst schriftelijk navragen bij uw zorgverzekeraar.