Body stress: getouwtrek in je lichaam

Spieren werken in paren. De ene beweegt het gewricht van B naar A, de andere van A naar B. Als je ergens spanning in je lichaam hebt, heb je dat dus nooit in één enkele spier. Trekken je schouders omhoog, dan wordt er getrokken aan spieren die je schouders omlaag brengen.

Als je veel stress hebt, zetten spieren elkaar op spanning. Denk aan twee teams touwtrekkers. Als die het touw strak hebben getrokken, kan er niet zomaar één loslaten – dan gaat het helemaal mis met de balans in het lichaam.

Mensen die vol met spanning zitten moeten dus een proces doorlopen waarbij spanning langzaam – gedoseerd – los gelaten wordt. Body Stress Release helpt om dit proces in je lichaam op gang te brengen en te houden. Je lichaam kan weer soepel bewegen en het getouwtrek binnen in je lichaam is voorbij. 

Voelt jouw lichaam strak? Kan je door spanning niet vrij bewegen? En kom je door alle spanning niet goed meer tot rust? Dan is Body Stress Release een goed idee. Whatsapp of mail voor een afspraak: 06-23616165 of info@bsrbreedveld.nl

Je houd misschien ook van..