Body Stress Release en herstel na een operatie

Als je geopereerd wordt, krijgt je lichaam een hoop te verduren. Naast het euvel waarvoor de operatie nodig is, krijgt je lichaam te maken met wonden en de toediening van chemische stoffen. Soms komt er tijdens de operatie ook het nodige geduw en getrek bij kijken, op een moment dat je spieren even uitgeschakeld zijn. En na de operatie krijgt je lichaam te maken met ongelijke belasting en/of inactiviteit gedurende het herstel. Dat kunnen allemaal redenen zijn voor het vastzetten van spierspanning in je lijf, oftewel body stress.

Als je het allemaal spannend vindt of veel pijn/ongelijke belasting hebt gehad vóór de operatie, dan is er een goede kans dat je al body stress had voordat dit allemaal plaatsvond.

Body stress belemmert de communicatie tussen het aangedane gebied en de hersens en hindert daardoor herstel. Dat kan tot een negatieve spiraal leiden. In plaats van je beter voelen na de operatie, ervaar je meer last of verplaatst het probleem zich in je lijf.

Body Stress Release helpt de vastgezette spierspanning los te laten en bevordert daarmee het genezingsproces. Ook gaat het de effecten van ongelijke belasting tegen, zodat problemen elders worden voorkomen. Zo geef je jezelf de beste kans voor een volledig en voorspoedig herstel.

Nieuwsgierig naar wat Body Stress Release voor jou kan betekenen? Kijk eens op www.bsrbreedveld.nl of maak een afspraak via 06-23616165 / info@bsrbreedveld.nl

Je houd misschien ook van..