Met een beetje geduld kan het lichaam het vaak zelf

Spanningsklachten komen door spanning die het lichaam zelf opslaat. Het is dus niet zo‘n rare gedachte om het oplossen van die klachten óók aan het lichaam zelf over te laten.

Ontspanning kan je ook niet afdwingen. Het loslaten van spanning gebeurt alleen als het lichaam zich daar “veilig” genoeg voelt. Ook moet er goede communicatie mogelijk zijn tussen hersenen en lichaam, zodat de hersenen het loslaten kunnen coördineren.

Bij een BSR-behandeling worden er alleen zachte signalen gegeven die de communicatie tussen hersenen en lichaam herstellen en het lichaam aanmoedigen (maar niet dwingen!) om spanning los te laten. Het lichaam zelf zal dan bepalen waar er spanning los gelaten wordt en in welke volgorde.

Je lichaam weet wat er aan de hand is en hoe dat het beste opgelost kan worden. De BSR- behandeling zorgt ervoor dat het ermee aan de slag kan gaan.

Denk je dat jouw lichaam ook wat hulp kan gebruiken bij het loslaten van spanning? Neem dan contact op via 06-23616165 of info@bsrbreedveld.nl

Je houd misschien ook van..