Energie-blut: niet zonder gevolgen

Als het om geld gaat, weten we het allemaal: als je meer uitgeeft dan je hebt, krijg je onherroepelijk problemen. En die problemen escaleren als je ze te lang voort laat duren.

Voor je energie geldt precies hetzelfde, alleen gaan we daar vaak anders mee om. Als we het druk hebben, is onze oplossing vaak om nog een tandje bij te zetten, zodat het opgelost wordt. Dat wordt soms ook (impliciet en expliciet) van ons verwacht. Dan kan het lastig zijn om je grenzen aan te geven.

Je lichaam kan door overbelasting spanning vast gaan houden, waardoor je last van stijfheid, pijn en klachten als rusteloosheid, spit, en hoofdpijn kan krijgen. Zie het als roodstaan op je energie-rekening. Langdurig roodstaan kan je je gezondheid kosten, want uiteindelijk komt er toch een “deurwaarder” in de vorm van klachten en gezondheidsproblemen.

Denk dus goed na voor je meer energie uitgeeft dan je lichaam voor je gebudgetteerd heeft. Toch roodstand, of is de “deurwaarder” al bij je langsgeweest? Dan biedt BSR uitkomst! Het helpt je lichaam van de spanning af en ondersteunt je herstel zodat je weer energie op kan gaan bouwen.

Interesse? Neem contact op via info@bsrbreedveld.nl of 06-23616165.

Je houd misschien ook van..