Wees lekker jezelf, dan ben je goed genoeg

We leren: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”
Zullen we daar eens van maken:
“Wees lekker jezelf, want dat is goed genoeg”

Met een lichaam vol spanning raak je de verbinding kwijt met je lichaam – en daarmee je gevoelens en je kern. Als die spanning een emotionele oorzaak heeft, draag je je oude gevoelens in je lichaam mee als een soort pantser.

Er gebeuren zulke mooie dingen als je die spanning mét alle emotionele bagage weer los kunt laten. Je voelt weer wie je in je kern bent, wat je onderbuik je te zeggen heeft, wat je lichaam nodig heeft. Je leeft weer voluit, vanuit je hele wezen. En het is prachtig om te zien hoeveel kracht dat aan mensen geeft.

Ik zie dat mijn clienten hun behoeften en grenzen beter gaan voelen – en ook beter gaan bewaken, waardoor ze door de mensen om zich heen beter behandeld worden.
Ik zie oude passies herontdekt worden en een bron van vreugde en energie worden.
Ik zie dat clienten meer vrede hebben met zichzelf en met hun leven – beter in staat zijn te veranderen wat ze willen veranderen en kunnen berusten in wat nu eenmaal is en niet veranderd kan worden.
En misschien nog wel één van de belangrijkste: ik zie dat ze zachter kunnen zijn naar zichzelf. Ze voelen weer – en dus voelen ze weer dat ze mogen zijn zoals ze zijn.

Je houd misschien ook van..