Waarom helpt Body Stress Release bij zulke uiteenlopende klachten?

Omdat vastgezette spierspanning invloed kan hebben op veel verschillende soorten weefsel en daarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam aantast.

Spierspanning kan zenuwweefsel samendrukken, waardoor klachten als klachten als pijn, tintelingen en een verdoofd gevoel kunnen ontstaan. Bovendien kunnen de aangetaste zenuwen niet goed meer aan de hersenen terugkoppelen wat er in het lichaam gaande is. Daardoor kunnen veel systemen ontregeld raken en wordt het herstel belemmerd. Klachten blijven dan voortbestaan en verergeren op den duur.

Spierspanning kan ook bijvoorbeeld een urineleider of belangrijke bloedvat beklemmen, zodat de doorstroom beperkt wordt – met alle gevolgen van dien.

Als er veel, ernstige en/of langdurige spanning is, kan dit dus een enorm negatieve invloed op het lichaam hebben. De resultaten van Body Stress Release zijn dan spectaculair, omdat de vastgezette spanning de onderliggende oorzaak voor de klachten was.

Body Stress Release helpt het lichaam om de vastgezette spanning weer los te laten zodat het lichaam zichzelf kan herstellen en opnieuw in balans kan komen.

Interesse? Kijk voor meer informatie op www.bsrbreedveld.nl of neem contact op via 06-23616165 of info@bsrbreedveld.nl

Je houd misschien ook van..