Wat we van een oude cowboy kunnen leren over loslaten


Er was eens een jonge man die graag met paarden wilde werken. Hij ging naar een oude cowboy, die wonderen leek te kunnen verrichten met paarden. Hij wilde dolgraag bij hem in de leer.
“Ik beloof je om je hét geheim van werken met paarden te leren” zei de oude cowboy “als je mijn vuist open weet te krijgen.”

De jonge man keek naar de sterke knuisten van de oude cowboy en probeerde uit alle macht de vingers uit elkaar te krijgen. Hij trok, hij duwde, hij schudde aan zijn arm. Pas toen hij een hamer wilde gaan pakken, greep de oude cowboy in.

“Ho maar, ho maar. Dit gaat veel te ver. Maar wees gerust, ik zal je tóch het geheim vertellen” zei de cowboy met een twinkeking in zijn ogen
De jongeman keek hem vol verwachting aan.

“Je had het ook gewoon even kunnen vragen” zei de oude man zuchtend.

In dit voorbeeld gaat het over paarden. Maar voor je lichaam geldt dit evengoed. Ontspanning kan je niet afdwingen. Je kunt het alleen vragen aan het lichaam.

Body Stress Release dwingt je lichaam tot niets en vraagt het alleen vriendelijk om los te laten, zodat het zichzelf kan genezen. En misschien zijn de resultaten daarom wel zo verbluffend.

Je houd misschien ook van..